Battlefield 3: back to karkand - code in a box
Battlefield 3: back to karkand - code in a box

Battlefield 3: back to karkand - code in a box

Vanaf:19,99

In het uitbreidingspakket Back to Karkand voor het schietspel Battlefield 3 zijn vier van de populairste multiplayer-maps in de geschiedenis van Battlefield volledig opnieuw ontworpen. Het pakket bevat de maps Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman en Sharqi Peninsula. Naast deze vier maps bev


EAN
5030946104512
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 3: BACK TO KARKAND - CODE IN A BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het uitbreidingspakket Back to Karkand voor het schietspel Battlefield 3 zijn vier van de populairste multiplayer-maps in de geschiedenis van Battlefield volledig opnieuw ontworpen. Het pakket bevat de maps Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman en Sharqi Peninsula. Naast deze vier maps bevat Battlefield 3: Back to Karkand ook het klassieke speltype Conquest Assault uit Battlefield 2. Conquest Assault is een variatie op het bekende speltype Conquest. Eén team heeft in het begin alle controleposten in handen. Het andere team moet aanvallen en de vlaggen veroveren. In Battlefield 3: Back to Karkand beschik je ook over drie nieuwe voertuigen, tien nieuwe wapens en vijf nieuwe dogtags.

De Battlefield-serie is terug van weggeweest. Met Battlefield 3 is eindelijk de grootschalige oorlogvoering terug. Deze keer kan alles in de omgeving kapot, zijn alle voertuigen te beklimmen, wapens te gebruiken en heb je genoeg online en computergestuurde vijanden om je kogels op af te vuren!

Het verhaal van Battlefield 3 neemt de speler mee naar het Iraanse Teheran, naar Sulaymaniyah in Kurdistan te Irak, naar Parijs en naar New York. Strijd wordt overal gevoerd en dat laten de makers van Battlefield 3 duidelijk zien. Het verhaal hoef je niet in je eentje te doorlopen, maar dit kan ook via het internet samen met een vriend.

Battlefield 3 draait om de authentieke ervaring van oorlog. Daarom heeft het bedrijf achter de game de moeite genomen om het mogelijk te maken alles kapot te maken. Bovendien heeft het alle geluiden uit de game zelf opgenomen. Zo klinkt een tank op afstand anders dan van dichtbij, en daar hebben de makers dan ook rekening mee gehouden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.