Battlefield 3: armored kill - code in a box
Battlefield 3: armored kill - code in a box

Battlefield 3: armored kill - code in a box

Vanaf:3,00

Let op. Wanneer je Armored Kill koopt, krijg je een kaartje opgestuurd met daarop een code. Deze uitbreiding voor Battlefield 3 moet gedownload worden. Battlefield 3 is los verkrijgbaar.Battlefield 3: Armored Kill zorgt voor een grote chaos met voertuigen zoals alleen Battlefield kan. Dit pakket bev


EAN
5030946104536
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 3: ARMORED KILL - CODE IN A BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Let op. Wanneer je Armored Kill koopt, krijg je een kaartje opgestuurd met daarop een code. Deze uitbreiding voor Battlefield 3 moet gedownload worden. Battlefield 3 is los verkrijgbaar.

Battlefield 3: Armored Kill zorgt voor een grote chaos met voertuigen zoals alleen Battlefield kan. Dit pakket bevat nieuwe bestuurbare tanks, ATV's, mobiele artillerie en enorme strijdvelden, waaronder de grootste map in de geschiedenis van Battlefield.

De Battlefield-serie is terug van weggeweest. Met Battlefield 3 is eindelijk de grootschalige oorlogvoering terug. Deze keer kan alles in de omgeving kapot, zijn alle voertuigen te beklimmen, wapens te gebruiken en heb je genoeg online en computergestuurde vijanden om je kogels op af te vuren!

Het verhaal van Battlefield 3 neemt de speler mee naar het Iraanse Teheran, naar Sulaymaniyah in Kurdistan te Irak, naar Parijs en naar New York. Strijd wordt overal gevoerd en dat laten de makers van Battlefield 3 duidelijk zien. Het verhaal hoef je niet in je eentje te doorlopen, maar dit kan ook via het internet samen met een vriend.

Battlefield 3 draait om de authentieke ervaring van oorlog. Daarom heeft het bedrijf achter de game de moeite genomen om het mogelijk te maken alles kapot te maken. Bovendien heeft het alle geluiden uit de game zelf opgenomen. Zo klinkt een tank op afstand anders dan van dichtbij, en daar hebben de makers dan ook rekening mee gehouden.

Het schietspel zit helemaal vol met authentieke wapens, afwisselende spelomgevingen, en spannende momenten. Elke stap kan je laatste zijn, maar gelukkig maak jij deel uit van een sterk team soldaten. Sluipen door de bosjes, van grote afstand bewakers uitschakelen in de woestijn, sluipen door smalle steegjes in de grote stad. Het zit allemaal in Battlefield 3, de schietsensatie van dit najaar!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.