Battlefield 3: aftermath - code in a box
Battlefield 3: aftermath - code in a box

Battlefield 3: aftermath - code in a box

Vanaf:1,99

Battlefield 3, Aftermath is het vierde digitale uitbreidingspakket voor Battlefield 3. In de vier nieuwe maps van Battlefield 3, Aftermath moet je op een compleet nieuwe manier oorlogvoeren in een stedelijke omgeving. Je reist af naar het door een aardbeving verwoeste Iran en moet in horizontale en


EAN
5030946109494
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 3: AFTERMATH - CODE IN A BOX

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Battlefield 3, Aftermath is het vierde digitale uitbreidingspakket voor Battlefield 3. In de vier nieuwe maps van Battlefield 3, Aftermath moet je op een compleet nieuwe manier oorlogvoeren in een stedelijke omgeving.
Je reist af naar het door een aardbeving verwoeste Iran en moet in horizontale en verticale gevechtsscenario's strijden om te overleven en de vijand te verslaan. In Battlefield 3, Aftermath vecht je je een weg door gehavende districten, straten en steden in drie nieuwe voertuigen.
Verder wordt in Battlefield 3, Aftermath ook het speltype Scavenger geintroduceerd, waarin alles draait om het behalen van doelstellingen. Met maar een handwapen tot je beschikking, word je in een omgeving gedropt waar je krachtigere wapens moet zien te vinden om samen met je team te overleven.
Daarnaast beschik je in Battlefield 3, Aftermath nu over een nieuwe, dodelijke en veelzijdige kruisboog, waarmee je je vijanden geruisloos uitschakelt. Je krijgt ook tien nieuwe opdrachten, dogtags, trofeeen, prestaties en nog veel meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.