Battlefield 2142 + nothern strike - deluxe edition
Battlefield 2142 + nothern strike - deluxe edition

Battlefield 2142 + nothern strike - deluxe edition

Vanaf:39,50

Battlefield 2142: Deluxe Edition geeft je de militaire online shooter Battlefield 2142 en de uitbreiding Battlefield 2141: Northern Strike. Met dit pakket haal je uren online schietplezier in huis!Battlefield 2142 In Battlefield 2142 kies je de kant van één van de twee militaire supermachten - de


EAN
5030930063054
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 2142 + NOTHERN STRIKE - DELUXE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Battlefield 2142: Deluxe Edition geeft je de militaire online shooter Battlefield 2142 en de uitbreiding Battlefield 2141: Northern Strike. Met dit pakket haal je uren online schietplezier in huis!

Battlefield 2142 In Battlefield 2142 kies je de kant van één van de twee militaire supermachten - de Europese Unie of de nieuw gevormde pan-Aziatische Coalitie - in een epische overlevingsstrijd. Je bent niet alleen uitgerust met vernietigende en geavanceerde wapens, je bestuurt ook de dodelijkste voertuigen ter wereld. Enorme gevechtsrobotten voeren een verhitte strijd op de grond, terwijl futuristische gevechtsvliegtuigen heersen in de lucht.

De meeslepende online-gameplay - met maximaal 64 spelers - dropt je midden in de vuurlinie aan het front als onderdeel van een eenheid. Of speel achter de schermen als bevelhebber, waar je de strategische aanvallen van je teamgenoten leidt!

Battlefield 2141: Northern Strike bevat drie nieuwe levels, inclusief de bekende Tweede Wereldoorlog strijdscène bij de brug van Remagen, een Alpine Titan depot in Port Bavaria en een claustrofobische krachtmeting in de Liberation of Leipzig. De uitbreiding bevat ook nieuwe voertuigen waaronder de Europese zwaar bewapende IFV Goliath en de hovering light IFV Hachimoto van de PAC. Hiernaast zijn er nieuwe opties, badges en gameplayelementen aan de actie toegevoegd!

Beleef de oorlog van de toekomst met Battlefield 2142: Deluxe Edition!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.