Batman: arkham asylum
Batman: arkham asylum

Batman: arkham asylum

Vanaf:14,95

Wanneer een overplaatsing van een gevangene misgaat, komt Batman oog in oog te staan met een leger van zijn ergste vijanden. Dit alles door de schuld van de Joker. Batman: Arkham Asylum laat de speler het beruchte gebied Arkham Asylum in Gotham City verkennen."The Arkham Asylum for the Criminally In


EAN
5390102519032
Merk
Bigben interactive
Model
BATMAN: ARKHAM ASYLUM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wanneer een overplaatsing van een gevangene misgaat, komt Batman oog in oog te staan met een leger van zijn ergste vijanden. Dit alles door de schuld van de Joker. Batman: Arkham Asylum laat de speler het beruchte gebied Arkham Asylum in Gotham City verkennen.

"The Arkham Asylum for the Criminally Insane" is een beroemd psychiatrisch hospitaal in Gotham City. In deze faciliteit worden de vijanden van Batman in gevang geplaatst. Dit opent de mogelijkheid om vele vijanden in het spel te stoppen. De Joker is gevangen genomen door Batman en wordt naar Arkham Asylum gebracht. Aldaar heeft de Joker een val gezet, en zo ontstaat er een gigantische chaos die Batman recht moet breien.

Het verhaal van Batman: Arkham Asylum is geschreven door Paul Dini, producer en schrijver van stripverhalen en animatieseries, waaronder Batman: The Animated Series, Superman: The Animated Series, Batman Beyond en nog enkele DC Comics merken.

Met visueel spectaculaire actie en grafisch hoogstaande personages komt de waanzin letterlijk van je scherm af knallen in Batman: Arkham Asylum! Je zult vechten met je vuisten, en natuurlijk komen de nodige gadgets van goed van pas om slechteriken als de Penguin, Scarecrow, Poison Ivy en Mr Freeze op te pakken!

Naast de vele gevechten zullen er puzzels opgelost moeten worden, en zo is Batman: Arkham Asylum meer dan slechts een actiegame. Je bent het gevaar dat fladdert door het hulst van de nacht opzoek naar een prooi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.