Baldurs gate
Baldurs gate

Baldurs gate

Vanaf:12,20

Baldur's Gate is een klassiek rollenspel van de makers van Mass Effect en Dragon Age. In de spelwereld die is gebaseerd op de fictie van Dungeons & Dragons ga jij met een groep uiteenlopende strijders op avontuur. Welkom in de wereld van de traditionele rpg-actie! Je begint in een klooster/biblioth


EAN
7350002939543
Merk
Atari
Model
BALDURS GATE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Baldur's Gate is een klassiek rollenspel van de makers van Mass Effect en Dragon Age. In de spelwereld die is gebaseerd op de fictie van Dungeons & Dragons ga jij met een groep uiteenlopende strijders op avontuur. Welkom in de wereld van de traditionele rpg-actie!

Je begint in een klooster/bibliotheek genaamd Candle Keep, waar je opgevoed bent door je adoptie vader Gorion. Op een dag zegt Gorion dat jij, jezelf moet voorbereiden om te vertrekken uit Candle Keep. En dan begint je avontuur buiten Candle Keep.

De karaktereigenschappen van je spelfiguur in Baldur's Gate verandert op basis van je prestaties. Door opdrachten te vervullen en vijanden te verslaan, word niet alleen jij, maar ook je teamleden sterker. Sommige opdrachten moet je voltooien om de verhaallijn verder te brengen, maar het grootste deel staat hier los van en kan je op fascinerende zijsporen brengen.

Baldur's Gate laat je zelf een groep samenstellen om het spel mee te doorlopen. Hoewel je deze karakters direct kan besturen, hebben ze ook allemaal een eigen achtergrond. Zo kun je met je reisgenoten praten, persoonlijke problemen oplossen en zelfs een romance starten!

Beleef een geweldig avontuur samen met je reisgenoten in Baldur's Gate!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.