Back to the future: the game
Back to the future: the game

Back to the future: the game

Vanaf:28,49

Back to the Future: The Game is een point and click adventure game gebaseerd op de verhalen uit de jaren tachtig filmreeks. Het verhaal van Back to the Future: The Game speelt zich zes maanden na het verhaal van de derde en laatste film af.De DeLorean-tijdmachine is op mysterieuze wijze teruggekeerd


EAN
4020628510503
Merk
Deep silver
Model
BACK TO THE FUTURE: THE GAME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Back to the Future: The Game is een point and click adventure game gebaseerd op de verhalen uit de jaren tachtig filmreeks. Het verhaal van Back to the Future: The Game speelt zich zes maanden na het verhaal van de derde en laatste film af.

De DeLorean-tijdmachine is op mysterieuze wijze teruggekeerd in Hill Valley, maar wel zonder zijn eigenaar. Nu moet Marty teruggaan naar 1931. Emmett Brown, een jonge tiener, kan hem helpen zijn vriend Doc te vinden en te redden van zijn dood. Kunnen Marty en Emmett de scheuren in het tijdsequilibrium dichten zonder dat zij de toekomst ongedaan maken? We gaan het zien!

De spellen zijn eerder uitgegeven als losse episodes. Met Back to the Future: The Game worden ze voor het eerst op disc uitgegeven. Sterren uit de films hebben stemmen ingesproken voor de gamepersonages, terwijl Bob Gale heeft geholpen met het schrijven van het verhaal. Zelfs Michael J. Fox keert als virtueel personage terug in het spel.

It's about time, Get Tannen, Citizen Brown, Double Visions & Outatime!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.