Baas in eigen bos
Baas in eigen bos

Baas in eigen bos

Vanaf:9,99

Beleef samen met Boog, Elliot en hun vrolijke vrienden een spannend en fantastisch avontuur, speciaal ontworpen voor kinderen! Het vredige leven van, de door mensen opgevoede, grizzlybeer Boog wordt door de war gegooid als hij kennis maakt met Elliot, een druk wild hert met één hoorn. Het jachtsei


EAN
8716051018766
Merk
Ubisoft
Model
BAAS IN EIGEN BOS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef samen met Boog, Elliot en hun vrolijke vrienden een spannend en fantastisch avontuur, speciaal ontworpen voor kinderen! Het vredige leven van, de door mensen opgevoede, grizzlybeer Boog wordt door de war gegooid als hij kennis maakt met Elliot, een druk wild hert met één hoorn. Het jachtseizoen staat op het punt om te beginnen en alle dieren die in het bos wonen zijn klaar om te vechten om hun wereld te beschermen. Boog en Elliot zullen leren om samen te werken om het leven van de jagers moeilijk te maken… Voor het bijzondere tweetal is dit het begin van een grappig avontuur waar zij een bijzondere les zullen leren: echte vriendschap overwint alle obstakels!

Belangrijkste kenmerken:
- Beleef een magisch avontuur met je favoriete dieren en ontdek alle geheimen van het bos en de bijzondere bewoners.
- Speel als Boog of als Elliot en ontmoet alle maffe karakters uit de film. Ervaar opnieuw de magie van de film!
- Gooi met stinkdier-bommen, konijnen en laat eekhoorns eikeltjes schieten naar de vervelende indringers. Bevrijd het woud van de jagers!
- Laat de jagers in de verborgen vallen lopen die jij samen met je vrienden hebt opgezet in het bos.
- Rollend in een sneeuwbal, drijvend op een schuurtje of scheurend over de rails in een mijnkarretje. Dit zijn maar een paar van de te gekke avonturen die je gaat meemaken!
- Naast het spel zijn er ook leuke mini-games beschikbaar die je tegen je vrienden kan spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.