Atlantis series the new world part 2
Atlantis series the new world part 2

Atlantis series the new world part 2

Vanaf:15,00

Atlantis Series The New World Part 2 is het tweede deel van de driedelige Atlantis serie. Beleef een prachtige avontuur en raak ondergedompeld in een buitengewoon verhaal vol intrige en mysterie met Atlantis Series The New World!In Atlantis Series The New World kruip je in de huid van een archeoloog


EAN
8716051054238
Merk
Media sales & licensing
Model
ATLANTIS SERIES THE NEW WORLD PART 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Atlantis Series The New World Part 2 is het tweede deel van de driedelige Atlantis serie. Beleef een prachtige avontuur en raak ondergedompeld in een buitengewoon verhaal vol intrige en mysterie met Atlantis Series The New World!

In Atlantis Series The New World kruip je in de huid van een archeoloog op zoek naar een verloren metropool die volgens de mythe gebouwd is door de oude Egyptenaren. Je zoektocht neemt je mee op een reis door een wereld van ongeëvenaarde schoonheid.

Atlantis Series The New World zit vol uitdagende puzzels. Ontdek en verken de prachtige omgeving van de uitgestrekte Sahara, de wonderlijke ijzige vlakten van Syberia, en de fascinerende landschappen van het oude Egypte!

Atlantis Series The New World bevat prachtige driedimensionale graphics waarmee de verschillende adembenemende locaties prachtig in beeld worden gebracht! De grootste schat aller tijden ligt te wachten om ontdekt te worden in Atlantis Series The New World!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.