Atlantic quest
Atlantic quest

Atlantic quest

Vanaf:18,27

Ben je klaar voor een spannende zoektocht vol avontuur en ontdekkingen? Vertrek op een reis door het oude Griekenland, Babylon, Carthago, Egypte en Rome in de zoektocht naar een van de grootste mysteries aller tijden - de verloren stad Atlantis. Welkom in de wereld van Atlantic Quest.Atlantic Quest


EAN
8718274541281
Merk
Easy interactive
Model
ATLANTIC QUEST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ben je klaar voor een spannende zoektocht vol avontuur en ontdekkingen? Vertrek op een reis door het oude Griekenland, Babylon, Carthago, Egypte en Rome in de zoektocht naar een van de grootste mysteries aller tijden - de verloren stad Atlantis. Welkom in de wereld van Atlantic Quest.

Atlantic Quest is heerlijke match 3 puzzel-game. Groepeer de stukken van antieke artefacten bij elkaar om punten te scoren en een manier te vinden om je bestemming te bereiken. Met 76 explosieve levels, spannende power-ups en tal van extra functies blijf je gewoon dagenlang spelen!

Bij Atlantic Quest is het de bedoeling dat je kristallen omwisselt en op die manier je speelveld leegmaakt. Leg je drie of meerdere kristallen van dezelfde kleur naast elkaar, dan verdwijnen ze en krijg jij punten. Dat klinkt simpel, maar het werkt enorm verslavend. Voor je het weet ben je tot diep in de nacht bezig om die topscore te kraken!

Atlantic Quest combineert een geweldige verhaallijn met bijzonder verslavende gameplay. Puzzelen is nog nooit zo leuk geweest!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.