Assassins creed: unity - special edition
Assassins creed: unity - special edition

Assassins creed: unity - special edition

Vanaf:33,94

In Assassin's Creed: Unity ervaar je de Franse Resolutie als nooit tevoren en help je inwoners van Frankrijk eigen lot te bepalen.Assassin's Creed Unity - met gratis Dead Kings DLCLet op: de Dead Kings DLC wordt als gratis add-on gemarkeerd in jouw console store.Assassin's Creed Unity - Dead Kings b


EAN
3307215800997
Merk
Ubisoft
Model
ASSASSINS CREED: UNITY - SPECIAL EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Assassin's Creed: Unity ervaar je de Franse Resolutie als nooit tevoren en help je inwoners van Frankrijk eigen lot te bepalen.

Assassin's Creed Unity - met gratis Dead Kings DLC
Let op: de Dead Kings DLC wordt als gratis add-on gemarkeerd in jouw console store.

Assassin's Creed Unity - Dead Kings bevat:
  • 5 uur extra gameplay

  • Een gloednieuwe setting in een totaal andere sfeer dan de hoofdgame

  • Nieuwe wapens en nieuwe customization options


Assassin's Creed: Unity


Parijs. Het jaar 1789. De Franse Revolutie verandert een prachtige stad in een plaats van terreur en chaos. De geplaveide straten worden overspoeld door het bloed van iedereen die durft op te staan tegen de onderdrukkende elite. Toch, terwijl Frankrijk lijdt, staat een jongeman genaamd Arno op om de ware krachten achter de Revolutie te onthullen. Deze achtervolging plaatst hem in het midden van een meedogenloze strijd en verandert hem in een echte Master Assassin.Dit is Assassin’s Creed® Unity, de next-gen evolutie van de blockbuster franchise, gevoed door de nieuwe Anvil Engine, opnieuw gemaakt voor een nieuwe generatie gaming. Van de bestorming van de Bastille tot de executie van koning Louis XVI. Ervaar de Franse Revolutie als nooit tevoren en help de inwoners van Frankrijk hun eigen lot te bepalen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.