Assasins creed 1 + 2
Assasins creed 1 + 2

Assasins creed 1 + 2

Vanaf:19,99

ASSASSINS CREED 2is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal mag je als huurmoordenaar Ezio het prachtige Venetië in het jaar 1486 onveilig gaan maken. Assassin's Creed 2 vertelt een verhaal over familie, wraak en samenzwering tijdens de prachtige, maar ook gevaarlijke renaissance in Italië. Ez


EAN
5390102520236
Merk
Mindscape
Model
ASSASINS CREED 1 + 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
ASSASSINS CREED 2
is het vervolg op de megahit uit 2007. Ditmaal mag je als huurmoordenaar Ezio het prachtige Venetië in het jaar 1486 onveilig gaan maken. Assassin's Creed 2 vertelt een verhaal over familie, wraak en samenzwering tijdens de prachtige, maar ook gevaarlijke renaissance in Italië. Ezio iwordt vrienden met Leonardo Da Vinci en neemt het op tegen de meest machtige families van Florence. De kanalen van Venetië zijn nog nooit zo verraderlijk geweest! Je moet wederom verschillende klusjes in Assassin's Creed 2 opknappen. Dit zijn niet altijd de meest plezierige opdrachten. Zo moet je bepaalde personen zo snel, geruisloos en effectief mogelijk opruimen. Dit alles zonder zelf gepakt te worden natuurlijk.

De leukste aspecten van de gameplay uit het vorige deel zijn behouden gebleven, terwijl er talloze nieuwe features zijn toegevoegd. Zo schudt Ezio behalve het kenmerkende mes nog een ander trucje uit zijn mouw. Je kan namelijk voor het eerst ook schieten in Assassin's Creed 2.In een open spelwereld word je vrij gelaten om de omgeving op unieke manieren te verkennen. Ren met Ezio over daken, zwem door kanalen en verken de lucht met één van Da Vinci's vliegmachines; the sky is niet langer the limit! Beleef het prachtige Venetië in het jaar 1486 en word een meesterlijke huurmoordenaar in Assassin's Creed 2.

ASSASSINS CREED
Val aan, sla toe zonder genade en gebruik je omgeving om te ontsnappen. Beweeg je door de menigte om je doelwit te bereiken. elke actie heeft een reactie en zullen de bewoners er toe zetten je te helpen of juist tegen te werken. Ongekend spectaculaire actie! Maak je keuze uit arsenaal van Middeleeuwse wapens en vecht met je tegenstander in spetterende zwaardgevechten. Verken het Heilige Land en ontrafel een eeuwenoud complot dat de wereld zal veranderen.

Verpakking en game is volledig Engelstalig / Franstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.