Arthur and the minimoys
Arthur and the minimoys

Arthur and the minimoys

Vanaf:21,99

Arthur and the Minimoys is gebaseerd op de gelijknamige film. In het spel kruip je in de schoenen van Arthur om samen met zijn twee vrienden, Selenia en Bétamèche de wereld van de Minimoys te redden van de ondergang.Het spel draait allemaal om de samenwerking tussen Arthur, Selenia en Bétamèche.


EAN
3546430124055
Merk
Atari
Model
ARTHUR AND THE MINIMOYS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Arthur and the Minimoys is gebaseerd op de gelijknamige film. In het spel kruip je in de schoenen van Arthur om samen met zijn twee vrienden, Selenia en Bétamèche de wereld van de Minimoys te redden van de ondergang.

Het spel draait allemaal om de samenwerking tussen Arthur, Selenia en Bétamèche. Je zult hun unieke vaardigheden gebruiken en met elkaar moeten combineren om langs je obstakels te komen. Ondanks dat elk personage een ander doel heeft in het spel, zullen ze elkaar wel moeten bijstaan. Arthur is het meest acrobatisch en kan springen, klimmen en nog veel meer. Selenia kan met haar zwaard obstakels door midden hakken en Bétamèche kan haar gewicht voor verschillende puzzels gebruiken.

Ze komen niet ongehinderd bij hun doel, ze zullen regelmatig in aanvaring komen met tegenstanders. Daarom kent het spel ook een vechtssysteem om jezelf te weren. Verder bevat het spel vlieg en rijmissies waarbij je bijvoorbeeld plaats neemt op de rug van enorme insecten. In totaal is alles goed voor ongeveer 20 uur gameplay.

De stemmen van de personages zijn ingesproken door de acteurs die dit ook in de film in de film hebben gedaan. Tevens zul je meerdere malen scènes uit de film tegenkomen in de game. De ontwikkelaar achter Arthur and the Minimoys hebben tevens een functie ingebouwd waardoor je snel van het ene level naar het andere level kunt gaan. Vind je bijvoorbeeld de ene spelomgeving saai, of kom je maar niet uit die moeilijke puzzel, geen zorgen, je kunt gewoon doorgaan met het volgende level.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.