Art of murder the secret files (dvd-rom)
Art of murder the secret files (dvd-rom)

Art of murder the secret files (dvd-rom)

Vanaf:9,00

In Art Of Murder: The Secret Files stap je in de schoenen van de stoere FBI-agent Nicole Bonnet die een aantal gruwelijke moorden moet zien te stoppen. Kun jij de dader vinden in Art Of Murder: The Secret Files? In Art Of Murder: The Secret Files is het de bedoeling om een lijstje met objecten in d


EAN
5907813592829
Merk
Easy interactive
Model
ART OF MURDER THE SECRET FILES (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Art Of Murder: The Secret Files stap je in de schoenen van de stoere FBI-agent Nicole Bonnet die een aantal gruwelijke moorden moet zien te stoppen. Kun jij de dader vinden in Art Of Murder: The Secret Files?

In Art Of Murder: The Secret Files is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Art Of Murder: The Secret Files bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Vind de moordenaar in Art Of Murder: The Secret Files!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.