Arma gold
Arma gold

Arma gold

Vanaf:24,99

ARMA is een first person tactische militaire shooter met elementen van realisme en simulatie. Dit spel beschikt over een mix van grootschalig militair conflict verspreid over grote gebieden en een meer gesloten strijd in kleine wijken. De speler vindt zichzelf terug in het midden van een boeiende en


EAN
5050740026063
Merk
Sold out
Model
ARMA GOLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
ARMA is een first person tactische militaire shooter met elementen van realisme en simulatie. Dit spel beschikt over een mix van grootschalig militair conflict verspreid over grote gebieden en een meer gesloten strijd in kleine wijken. De speler vindt zichzelf terug in het midden van een boeiende en groeiende verhaallijn, al vechtend tegen slimme, agressieve vijanden die voortdurend de strijd met je aangaan om een enorme landschap.

Je beschikt over een uitgebreid wapenarsenaal: word de meester van ruim dertig beschikbare wapens; Vecht in de lucht, op land en over het water: Gebruik een van dertig beschikbare moderne militaire voertuigen.

Jij bent de leider van jouw legereenheid. Leid je team door het heetst van de strijd; Volledig militair realisme, gebaseerd op de technologie die door Virtual Battlespace wordt gebruikt om echte soldaten te trainen. Je wordt gedropt ion een enorm oorlogsgebied van vierhonderd vierkante kilometer en wordt ondergedompeld in een levendige en dynamisch gesimuleerde wereld.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.