Antique: road trip
Antique: road trip

Antique: road trip

Vanaf:16,50

Grace en James Anderson zijn net getrouwd en de trotse bezitters van een groeiende antiekzaak. Help ze hun eigen winkel uit te breiden en reis Amerika door op zoek naar zeldzaam antiek in Antique Road Trip! In Antique Road Trip is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vin


EAN
8715181995961
Merk
Denda
Model
ANTIQUE: ROAD TRIP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Grace en James Anderson zijn net getrouwd en de trotse bezitters van een groeiende antiekzaak. Help ze hun eigen winkel uit te breiden en reis Amerika door op zoek naar zeldzaam antiek in Antique Road Trip!

In Antique Road Trip is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam Of tandenborstel!

Antique Road Trip bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ken jij het verschil tussen kunst en kitsch? Ontdek het in Antique Road Trip!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.