Antique road trip 2: homecoming
Antique road trip 2: homecoming

Antique road trip 2: homecoming

Vanaf:47,51

James en Grace Anderson gaan eindelijk op vakantie om de antiekwereld even achter zich te laten, maar ze komen voor een verrassing te staan! Help de Andersons met het opzetten en inrichten van een nieuwe antiekwinkel in het spannende nieuwe Antique Road Trip 2: Homecoming!Verken prachtige omgevingen


EAN
8715181994933
Merk
Denda
Model
ANTIQUE ROAD TRIP 2: HOMECOMING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
James en Grace Anderson gaan eindelijk op vakantie om de antiekwereld even achter zich te laten, maar ze komen voor een verrassing te staan! Help de Andersons met het opzetten en inrichten van een nieuwe antiekwinkel in het spannende nieuwe Antique Road Trip 2: Homecoming!

Verken prachtige omgevingen en bezoek schitterende locaties als Montana, Wisconsin, Louisiana en Mississippi in Antique Road Trip 2: Homecoming. Los nieuwe, unieke puzzels op en stel je zintuigen op scherp in dit uitdagende verborgen voorwerpenspel vol kunst en kitsch!

Antique Road Trip 2: Homecoming is een sfeervol spel vol uitdagende puzzels en avontuur. Open een nieuwe antiekwinkel en vind verborgen objecten in de schitterende spelwereld. In Antique Road Trip 2: Homecoming is niets wat het lijkt en wordt zelf een saai tripje naar de rommelmarkt een spannend avontuur!

Beleef een heerlijk avontuur vol kunst en geheimzinnige schatten in Antique Road Trip 2: Homecoming voor de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.