Angry birds
Angry birds

Angry birds

Vanaf:5,00

Angry Birds is een game die draait om de strijd van de vogels tegen de stoute biggetjes. De biggetjes hebben namelijk de eieren gestolen van de vogels, en nu zin je op wraak. Jij helpt de vogels een handje om de stoute biggen te verslaan!Door met een katapult de vogels, die komen in de verschillende


EAN
8716051053125
Merk
Focus multimedia
Model
ANGRY BIRDS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Angry Birds is een game die draait om de strijd van de vogels tegen de stoute biggetjes. De biggetjes hebben namelijk de eieren gestolen van de vogels, en nu zin je op wraak. Jij helpt de vogels een handje om de stoute biggen te verslaan!

Door met een katapult de vogels, die komen in de verschillende kleuren en met verschillende eigenschappen, af te schieten, moeten de biggetjes vernietigd worden. Er zijn in totaal meer dan honderd levels om te spelen, en bovendien moet je voor de maximale score optimaal presteren. Veroorzaak met zo min mogelijk vogeltjes zo veel mogelijk schade.

Sommige vogels kan een exploderend ei laten vallen. Andere vogels kunnen met een bocht vliegen, een kamikaze aanval doen of juist in vijf kleinere vogeltjes uiteenvallen. Welke vogel je mag gebruiken, staat vast. De volgorde is al bepaald, maar hoe jij invulling geef aan het gebruik de vogel is geheel aan jou.

Angry Birds is al een enorme hit op de iPad en iPod. Honderdenmiljoenen downloads voor verschillende smartphones en tablets zijn wereldwijd gespeeld, en met Angry Birds voor de pc gaan nog meer mensen genieten van dit super leuke puzzelspel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.