Amerzone series part 1 (de missie)
Amerzone series part 1 (de missie)

Amerzone series part 1 (de missie)

Vanaf:9,15

Amerzone Series: The Explorer's Legacy - Part 1 is het eerste hoofdstuk van een driedelige avontuur. Vanaf de oevers van de Amerzone ga je op zoek naar een legendarische witte vogel. Om dit te doen, moet je eilanden en dorpen doorkruisen op zoek naar aanwijzingen. Ben jij klaar voor de Amerzone?Amer


EAN
8716051054085
Merk
Media sales & licensing
Model
AMERZONE SERIES PART 1 (DE MISSIE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Amerzone Series: The Explorer's Legacy - Part 1 is het eerste hoofdstuk van een driedelige avontuur. Vanaf de oevers van de Amerzone ga je op zoek naar een legendarische witte vogel. Om dit te doen, moet je eilanden en dorpen doorkruisen op zoek naar aanwijzingen. Ben jij klaar voor de Amerzone?

Amerzone Series: The Explorer's Legacy - Part 1 is het eerste avontuur van de auteur van Syberia en Syberia 2, Benoît Sokal. Volg de fascinerende speurtocht vastgelegd in Valembois' dagboek. Tijdens je reis kom je talrijke raadsels tegen die het uiterste van je denkvermogen vragen!

Het verhaal van Amerzone Series: The Explorer's Legacy - Part 1 wordt prachtig in beeld gebracht met behulp van high-definition graphics en filmpjes. De gevarieerde en betoverende muziek en omgevingsgeluiden zorgen er voor dat je helemaal in de mystiek van Amerzone wordt ondergedompeld!

Beleef een spannend avontuur met Amerzone Series: The Explorer's Legacy - Part 1!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.