American trucker: the simulation
American trucker: the simulation

American trucker: the simulation

Vanaf:9,99

In het simulatiespel American Trucker: The Simulation speel jij de chauffeur van een grote Amerikaanse vrachtwagen. Rijdend over de Amerikaanse wagen tussen kleine plaatsjes in de middle-of-nowhere naar grote steden als New York en Los Angeles. In American Trucker: The Simulation maak jij mee hoe he


EAN
4020636118227
Merk
Paradox
Model
AMERICAN TRUCKER: THE SIMULATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het simulatiespel American Trucker: The Simulation speel jij de chauffeur van een grote Amerikaanse vrachtwagen. Rijdend over de Amerikaanse wagen tussen kleine plaatsjes in de middle-of-nowhere naar grote steden als New York en Los Angeles. In American Trucker: The Simulation maak jij mee hoe het is een trucker te zijn.

Een belangrijke weg in de wereld van de trucker is Route 66. Deze weg loopt van de west- naar de oostkust. Het is hier waar jij moet rijden, je wagen moet voorzien van allerlei typische versieringen, goederen moet afleveren, om zo, uiteindelijk, een beroemde trucker te worden.

De mogelijkheid een eigen carriere op te bouwen in American Trucker: The Simulation is een centraal onderdeel van het spel. Daarnaast houdt het allerlei scores bij om je prestaties te meten met andere gamers.

Tijdens je ritten door het barre landschap zal je rijden in diverse voertuigen en te maken krijgen met verschillende aanhangwagens. Daarnaast kan het weer je parten spelen. Genoeg uitdagingen dus, en dan moet je nog je levering op tijd leveren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.