Amelia earhart
Amelia earhart

Amelia earhart

Vanaf:7,39

Beleef een fantastisch avontuur met de beroemde piloot Amilia Earhart in Diamond Amilia Earhart! In dit spannende zoek & vind-spel wordt het mysterie rond de verdwijning van deze vrouwelijke piloot voor eens en altijd opgelost!In Diamond Amilia Earhart is het de bedoeling om een lijstje met objecten


EAN
8716051037446
Merk
Media sales & licensing
Model
AMELIA EARHART

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beleef een fantastisch avontuur met de beroemde piloot Amilia Earhart in Diamond Amilia Earhart! In dit spannende zoek & vind-spel wordt het mysterie rond de verdwijning van deze vrouwelijke piloot voor eens en altijd opgelost!

In Diamond Amilia Earhart is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Diamond Amilia Earhart bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

De beroemdste vrouwelijke piloot komt tot leven in Diamond Casanova. Kun jij het mysterie rond Amilia Earhart oplossen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.