Amazing adventures: riddle of the two knights
Amazing adventures: riddle of the two knights

Amazing adventures: riddle of the two knights

Vanaf:48,48

Amazing Adventures: Riddle of the Two Knights is een uitdagend puzzelspel waarin de speler onder meer wordt meegenomen naar Marokko en Zwitserland. Aldaar is het zijn taak een eeuwenoud raadsel op te lossen.Er is een middeleeuws schaakbord opgegraven, maar alle losse schaakstukken zijn verdwenen. He


EAN
5050740026476
Merk
Mastertronic
Model
AMAZING ADVENTURES: RIDDLE OF THE TWO KNIGHTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Amazing Adventures: Riddle of the Two Knights is een uitdagend puzzelspel waarin de speler onder meer wordt meegenomen naar Marokko en Zwitserland. Aldaar is het zijn taak een eeuwenoud raadsel op te lossen.

Er is een middeleeuws schaakbord opgegraven, maar alle losse schaakstukken zijn verdwenen. Het is jouw taak om overvolle bazaars in Marokko en een besneeuwde bergtoppen van Zwitserland af te struinen op zoek naar deze artefacten.

Heb jij het in je om de puzzelstukken te vinden en de puzzel op te lossen? In totaal vind je in Amazing Adventures: Riddle of the Two Knights vijfentwintig exotische locaties met meer dan tweeduizend verstopte objecten. De game beschikt over acht verschillende minigames die - nadat je ze met succes hebt afgerond - jou een hint kunnen geven voor je huidige missie! Amazing Adventures: Riddle of the Two Knights biedt het ultieme avontuur voor fanatieke puzzelaars!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.