Alvin and the chipmunks
Alvin and the chipmunks

Alvin and the chipmunks

Vanaf:39,99

Alvin and the Chipmunks is een game die is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm uit de jaren ’80 en de gelijknamige animatiefilm uit 2007. Spelers nemen in de game de rol aan van Alvin, Simon en Theodore, drie grondeekhoorntjes met het plan om een rockband op te richten die de rockwereld op zijn


EAN
5021290032286
Merk
Bigben interactive
Model
ALVIN AND THE CHIPMUNKS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Alvin and the Chipmunks is een game die is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilm uit de jaren ’80 en de gelijknamige animatiefilm uit 2007. Spelers nemen in de game de rol aan van Alvin, Simon en Theodore, drie grondeekhoorntjes met het plan om een rockband op te richten die de rockwereld op zijn grondvesten zal doen schudden. Hun uiteindelijke doel is om op te treden bij het Rockathonapalooza-festival. Maar voor het zover is moeten spelers eerst allerlei andere concerten af. In totaal zijn er negen plaatsen waar je moet optreden. Deze optredens variëren van het optreden in een club of de lokale kroeg tot grote concerten en festivals.

Tijdens deze concerten moet je zo goed mogelijk omgaan met de instrumenten om het publiek tevreden te houden. Dit doe je door telkens als er een noot in beeld verschijnt op de juiste knop te drukken. Hoe beter je het doet hoe meer de rockmeter omhoog gaat. In totaal moet je drie nummers per optreden spelen. Hoe beter je het doet hoe meer nieuwe nummers je vrijspeelt. Heb je de Story Mode doorgespeeld dan kun je het in de multiplayer-modus via splitscreen opnemen tegen een vriend of vriendin.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.