Alexandra fortune:  mystery of the lunar archipelago
Alexandra fortune:  mystery of the lunar archipelago

Alexandra fortune: mystery of the lunar archipelago

Vanaf:14,35

Ga samen met Alexandra Fortune op zoek naar haar vermiste opa en ontrafel het eeuwenoude geheim van de Lunar Archipelago in 'Alexandra Fortune Mystery Of the Lunar Archipelago'!Bezoek een groepje eilanden dat de overblijfselen van alle grote beschavingen uit de geschiedenis en een schat van een fabe


EAN
8715181996975
Merk
Denda
Model
ALEXANDRA FORTUNE: MYSTERY OF THE LUNAR ARCHIPELAGO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ga samen met Alexandra Fortune op zoek naar haar vermiste opa en ontrafel het eeuwenoude geheim van de Lunar Archipelago in 'Alexandra Fortune Mystery Of the Lunar Archipelago'!

Bezoek een groepje eilanden dat de overblijfselen van alle grote beschavingen uit de geschiedenis en een schat van een fabelachtige waarde herbergt. Loods Alexandra door dit spannende zoek-en-vind avontuur, geniet van de schitterende 3D-locaties en los een geheim op dat de hele wereld wel eens zou kunnen veranderen!

In 'Alexandra Fortune Mystery Of the Lunar Archipelago' is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijk dan het is en het werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene vervelende kam Of tandenborstel!

'Alexandra Fortune Mystery Of the Lunar Archipelago' bevat 29 zoek-en-vind omgevingen. Verzamel alle historische voorwerpen, terwijl je de acht eilanden afspeurt. Met 12 mini-games, geanimeerde tussenfilmpjes en een volledig Nederlandstalig interface is dit een zoek & vind-titel die je niet wil missen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.