Alan wake: american nightmare
Alan wake: american nightmare

Alan wake: american nightmare

Vanaf:8,00

Alan Wake: American Nightmare is een horrorspel waarin de verhalen van een schrijver werkelijkheid worden. Alan Wake: American Nightmare speelt zich direct af na de verhalen uit Alan Wake. Onze schrijvende held van het verhaal is inmiddels wat meer ervaren met de horror, en is klaar voor een nieuw a


EAN
9006113001706
Merk
Nordic games
Model
ALAN WAKE: AMERICAN NIGHTMARE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Alan Wake: American Nightmare is een horrorspel waarin de verhalen van een schrijver werkelijkheid worden. Alan Wake: American Nightmare speelt zich direct af na de verhalen uit Alan Wake. Onze schrijvende held van het verhaal is inmiddels wat meer ervaren met de horror, en is klaar voor een nieuw avontuur in de bossen van Arizona.

Zijn eigen verhalen zorgen niet alleen voor het gevaar, maar vormen ook de sleutel om zijn kwaadaardige tegenpool te verslaan. Mister Scratch is een gedachtesprong uit zijn verhalen en representeert al het kwaad in het hoofd van Wake. Het is aan Alan Wake om het tij te keren.

In de rustige kleine stad Bright Falls ervaren spelers een intens en grootschalig avontuur waarin je vrij in een realistische en dynamische omgeving kunt rondlopen. In de spelwereld spelen licht en duisternis een grote rol. De game heeft een realtime dag- en nachtcyclus waar spelers rekening mee moeten houden.

Alan Wake: American Nightmare is een game gebaseerd op missies, met een diepe, pakkende en boeiende verhaallijn. Plotwendingen en verrassingen wachten om elke hoek. De verhalen van Alan Wake komen tot leven. De schrijver moet van alles gebruiken om zichzelf te redden en zijn vijand te stoppen. Zijn beste vriend in deze donkere dagen, is het licht van zijn zaklamp.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.