Airport lugano: fsx + x-plane 10 add-on
Airport lugano: fsx + x-plane 10 add-on

Airport lugano: fsx + x-plane 10 add-on

Vanaf:27,90

Airport Lugano (FSX + X-Plane 10 Add-On) is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X en X-Plane 10. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven Lugano die in al zijn details foto-realistisch wordt weergegeven.Lugano ligt in de prachtige streek Ticino en al is het niet een heel groot vlieg


EAN
4015918122443
Merk
Aerosoft
Model
AIRPORT LUGANO: FSX + X-PLANE 10 ADD-ON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Airport Lugano (FSX + X-Plane 10 Add-On) is een uitbreidingsset voor Flight Simulator X en X-Plane 10. Deze uitbreiding bevat de internationale luchthaven Lugano die in al zijn details foto-realistisch wordt weergegeven.

Lugano ligt in de prachtige streek Ticino en al is het niet een heel groot vliegveld, het nog steeds een internationale luchthaven met een van de meest adembenemende landingsbanen in de wereld!

Airport Lugano (FSX + X-Plane 10 Add-On) is een geweldige aanwinst voor de echte vliegsimfanaten. Alles is zo precies mogelijk vertaald naar het spel aan de hand van luchtfoto's. Er zijn verschillende interessante plekken toegevoegd die de moeite van het bezoeken waard zijn.

In Airport Lugano (FSX + X-Plane 10 Add-On) vind je het vliegveld van Lugano inclusief het complete landschap met daarbij alle bekende monumenten en interessante bezienswaardigheden. Hierbij is alles tot in de kleinste details perfect in beeld gebracht.

Voeg Lugano toe aan je simulatie met Airport Lugano (FSX + X-Plane 10 Add-On)!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.