Airport control tower (extra play)
Airport control tower (extra play)

Airport control tower (extra play)

Vanaf:29,99

Heeft u er ooit van gedroomd om de rol op u te nemen van een luchtverkeersleider op een druk internationaal vliegveld? Dan is Airport Tower Simulator een absolute must voor u. Als u deze positie in de toren accepteert bent u verantwoordelijk voor het coördineren van aankomst en vertrek van tientall


EAN
5060020476020
Merk
Excalibur
Model
AIRPORT CONTROL TOWER (EXTRA PLAY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Heeft u er ooit van gedroomd om de rol op u te nemen van een luchtverkeersleider op een druk internationaal vliegveld? Dan is Airport Tower Simulator een absolute must voor u. Als u deze positie in de toren accepteert bent u verantwoordelijk voor het coördineren van aankomst en vertrek van tientallen vliegtuigen op uw vliegveld. Instrumenten zoals radar helpen u om deze enorme toestellen veilig naar de aanloopbaan of de terminal te assisteren.

U ontvangt punten als u erin slaagt om de wachttijden te verminderen en voor het veilig bedienen van de vliegtuigen. Als u geniet van het uitzicht vanuit uw toren, ziet u veel verschillende typen vliegtuigen in levendige details, en met uw telescoop kunt u de actie van dichtbij zien. Bovendien kunt u ook van gezichtspunt wisselen en vanuit de cockpit van een vliegtuig kijken. Wees voorzichtig; naarmate u vordert in de game zal de moeilijkheid toenemen, want er zal een veel groter aantal vliegtuigen vertrekken vanaf en aankomen op uw vliegveld. Zorg ervoor dat de vliegtuigen worden bediend zodra hun brandstof bijna op is, maar ook dat er geen rampzalige botsingen in de lucht gebeuren. Maar wees niet bang, als u een opdracht niet haalt, kunt u deze opnieuw starten met behulp van het games save systeem.

Airport Tower Simulator biedt aantrekkelijke 3D-graphics en een realistische dag- en nachtcyclus, en naast de vaste scenario's heeft u ook toegang tot de luchthaveneditor, waarmee u uw eigen opdrachten en luchthavens met andere spelers kunt delen en zelfs die van anderen kunt downloaden. Veel geluk in de toren.

Kenmerken:


  • Coördineer het luchtverkeersbesturingssysteem van een groot internationaal vliegveld.

  • Gebruik realistische instrumenten zoals radar of 3D-perspectief vanuit de Toren, waaronder een verrekijker.

  • Bekijk de vliegtuigen tijdens de landing en het vertrek.

  • Uitzicht vanuit de cockpit van het vliegtuig.

  • Veel levendig gedetailleerde vliegtuigtypes.

  • Toenemende moeilijkheidsgraad.

  • Editor waarmee u uw eigen scenario's en luchthavens kunt ontwerpen, die vervolgens kunnen worden uitgewisseld met andere spelers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.