Airport anchorage
Airport anchorage

Airport anchorage

Vanaf:8,95

In het vluchtsimulatiespel Flight Simulator X: Airport Anchorage bestuur jij een vliegtuig dat op het internationale vliegveld van Anchorage in het Amerikaanse Alaska landt. Jij draagt de verantwoordelijkheid om de kist veilig aan de grond te zetten. De passagiers staan te popelen om de kou in te lo


EAN
4015918124164
Merk
Aerosoft
Model
AIRPORT ANCHORAGE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het vluchtsimulatiespel Flight Simulator X: Airport Anchorage bestuur jij een vliegtuig dat op het internationale vliegveld van Anchorage in het Amerikaanse Alaska landt. Jij draagt de verantwoordelijkheid om de kist veilig aan de grond te zetten. De passagiers staan te popelen om de kou in te lopen en hun bestemming te bereiken onder de bescherming van jouw vleugels.

Het vliegveld ligt prachtig op de arctische steppe in Alaska gesitueerd. Niet alleen grote vliegtuigen maken hier een tussenstop tijdens een intercontinentale vlucht. Ook is een onverharde landingsbaan aangelegd speciaal voor kleine vliegtuigen die minder gediend zijn van het gladde asfalt. Daarnaast beschikt het over een van de grootste zeevliegvelden ter wereld in het nabijgelegen Hood-meer.

De grafische weergave zijn zeer gedetailleerd, waardoor je op de bank een realistisch gevoel krijgt dat jij een echte vliegenier bent die de stuurknuppel stevig in handen heeft. De geluidjes, piepjes en het gekraak van het radioverkeer met de verkeerstoren horen er allemaal bij. De lichtjes, platformverkeer, bussen en bagagekarretjes schieten voor je kist voorbij. 's Avonds schijnen de lampen vel op het asfalt en zie je de schaduwen van het grondpersoneel verschuiven. Je kan zelf het weertype aanpassen en jezelf laten verrassen met een onwaarschijnlijk zware sneeuwstorm.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.