Airline tycoon 2 - gold edition
Airline tycoon 2 - gold edition

Airline tycoon 2 - gold edition

Vanaf:2,99

In het managementspel Airline Tycoon 2 zit jij als algemeen directeur figuurlijk achter de stuurknuppel van een vliegtuigmaatschappij. Het doel is winst te maken door zo veel mogelijk passagiers te vervoeren zonder al te veel vertraging, ongelukken of stakingen. Jij hebt de reputatie hoog te houden


EAN
4260089415089
Merk
Kalypso media
Model
AIRLINE TYCOON 2 - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het managementspel Airline Tycoon 2 zit jij als algemeen directeur figuurlijk achter de stuurknuppel van een vliegtuigmaatschappij. Het doel is winst te maken door zo veel mogelijk passagiers te vervoeren zonder al te veel vertraging, ongelukken of stakingen. Jij hebt de reputatie hoog te houden van een bedrijf dat als zeer betrouwbaar te boek staat. Passagiers staan te popelen om in jouw kisten te stappen voor een zonvakantie ver van huis.

Jij reist alle grote vliegvelden ter wereld af en inspecteert de locatie. Tevens doe je vliegtuigfabrikanten aan en leid je het aankoopbeleid. Uiteindelijk is het jouw persoonlijk doel om van jouw bedrijf de 'NS in de lucht' te worden. Je bent flexibel. Is er een wereldkampioenschap voetbal ergens? Jij bent de aangewezen partij om de voetbalaanhangers daar naartoe te brengen. Maar de 'gelukkige rijkaard' bedien jij ook met uitbundige luxe, geavanceerde jets en persoonlijke aandacht. Met het potlood achter de horen controleer jij de dagelijkse gang van zaken en noteert elke dag het liefst een plusje op de balans.

Het runnen van een megabedrijf lijkt allemaal simpel, maar niks is minder waard. Naast onvoorziene tegenslagen zit de concurrentie je continu te porren, waarmee ze willen zeggen: "Jouw koppositie ben je binnenkort kwijt!" Dus heb jij die inventiviteit en slimheid om de winnaar te worden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.