Air conflicts: secret wars
Air conflicts: secret wars

Air conflicts: secret wars

Vanaf:12,99

Air Conflicts: Secret Wars is een arcade vliegame die zich afspeelt ten tijde van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het spel biedt zeven verhalen waarin de speler moet vliegen en schieten in 48 verschillende missies. De speler heeft keuze uit diverse vliegtuigen met elk zijn eigen voor- en nadelen.D


EAN
4260231340139
Merk
Deep silver
Model
AIR CONFLICTS: SECRET WARS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Air Conflicts: Secret Wars is een arcade vliegame die zich afspeelt ten tijde van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Het spel biedt zeven verhalen waarin de speler moet vliegen en schieten in 48 verschillende missies. De speler heeft keuze uit diverse vliegtuigen met elk zijn eigen voor- en nadelen.

De missies in Air Conflicts: Secret Wars zijn divers. In sommige missies moet er gepatrouilleerd worden en in andere gevallen moet je snel aanvallen en wegwezen of juist bombardementen uitvoeren of andere vliegtuigen escorteren. Door opdrachten met succes uit te voeren, krijgt de speler de mogelijkheid de eigenschappen van zijn vliegtuig aan te passen. Zo kan het mogelijk zijn om meer snelheid of wendbaarheid te krijgen.

Het vliegspel kan online door maximaal acht spelers gespeeld. Ook wanneer je geen internetverbinding hebt, is het mogelijk om met meerdere spelers te spelers te gamen.

De gevechten in Air Conflicts: Secret Wars zijn gebaseerd op waargebeurde historische gevechten, waaronder de strijd bij Tobruk, de Neretva Brug en operatie Belt in Poland. Bekende groeperingen waaronder de PLA en het Onafhankelijkheidsleger van Joegoslavië, het Poolse Armia Krajowa en de Franse Maquis zijn in de game verwerkt. Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.