Age of mythology - gold edition
Age of mythology - gold edition

Age of mythology - gold edition

Vanaf:13,00

Age Of Mythology: Gold Edition is een heerlijk totaalpakket waarbij de speler niet alleen zijn gang kan gaan met Age Of Mythology, maar ook met de uitbreiding Age Of Mythology: The Titans.Age Of Mythology is een strategiegame gebouwd met het idee van de epische strategiegame Age Of Empires in het ac


EAN
8712206084433
Merk
Ubisoft
Model
AGE OF MYTHOLOGY - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Age Of Mythology: Gold Edition is een heerlijk totaalpakket waarbij de speler niet alleen zijn gang kan gaan met Age Of Mythology, maar ook met de uitbreiding Age Of Mythology: The Titans.

Age Of Mythology is een strategiegame gebouwd met het idee van de epische strategiegame Age Of Empires in het achterhoofd. Deze keer ben jij echter niet de baas over soldaten, maar krijg jij legendarische monsters tot je beschikking. In dit spel bemoeien de goden zich ook met de zaken van de sterfelijke mens.

In de meegeleverde uitbreiding maken we kennis met de verloren stad Atlantis. Je krijgt dan natuurlijk nieuwe soldaten, goden, en monsters tot je beschikking om mee en tegen te vechten. Naast de gigantische campagne van 35 missies zijn er ook nog eens verschillende rassen om kennis mee te maken. En natuurlijk kennen de Noren en de Grieken andere goden dan de Egyptenaren.

Naast de mogelijkheid om het verhaal van Age Of Mythology te spelen, biedt deze game ook de mogelijkheid om het spel tegen of met andere gamers te spelen via een netwerk- of internetverbinding. Durf jij de goden te tarten en te vechten voor vriend en vaderland in deze epische strategiegame?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.