Age of empires online
Age of empires online

Age of empires online

Vanaf:19,99

Age of Empires Online is het volgende hoofdstuk in de real-time strategy franchise Age of Empires. De game nodigt spelers uit om een levendige, groeiende online wereld te creëren met vrienden en rivalen over de hele wereld. De klassieke strategische gameplay van Age of Empires in combinatie met fri


EAN
0885370306873
Merk
Microsoft
Model
AGE OF EMPIRES ONLINE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Age of Empires Online is het volgende hoofdstuk in de real-time strategy franchise Age of Empires. De game nodigt spelers uit om een levendige, groeiende online wereld te creëren met vrienden en rivalen over de hele wereld. De klassieke strategische gameplay van Age of Empires in combinatie met frisse features zorgen ervoor dat Age of Empires Online zowel bijdraagt aan de originele game maar daarnaast ook zorgt voor een nieuwe look en feel en een benadering die fans maar ook nieuwkomers zullen aanspreken.

Bij de lancering zal de game voorzien zijn van twee van de grootste oude beschavingen – de Grieken en de Egyptenaren – en zal de game meer dan 40 uur gratis gameplay bieden. Voor de ruimere spelervaring komen er online naast deze twee beschavingen verschillende packs beschikbaar die consumenten kunnen kopen met Microsoft Points. Deze beschavingen en packs zullen voor meer content gaan zorgen die consumenten anders niet gratis kunnen spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.