Age of empires - gold edition
Age of empires - gold edition

Age of empires - gold edition

Vanaf:39,98

Age of Empires is een strategiespel waarin spelers een beschaving laten uitgroeien tot een machtig rijk. Om dit te bewerkstelligen krijgen spelers de keuze om de wapens op te pakken, of juist vanuit een economisch oogpunt de macht te grijpen. Hoe je de macht pakt in Age of Empires doet er niet toe,


EAN
8712206084020
Merk
Microsoft
Model
AGE OF EMPIRES - GOLD EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Age of Empires is een strategiespel waarin spelers een beschaving laten uitgroeien tot een machtig rijk. Om dit te bewerkstelligen krijgen spelers de keuze om de wapens op te pakken, of juist vanuit een economisch oogpunt de macht te grijpen. Hoe je de macht pakt in Age of Empires doet er niet toe, zolang je 'm maar grijpt!

In Age of Empires heb je de keuze uit twaalf verschillende beschavingen. Met welk van de beschavingen je ook speelt, je hebt altijd de keuze om te bepalen welke kant je op wilt moet jouw volk. Ook kan je zelf onderzoeken opzetten om je volk meer te leren en krachtiger te maken.

Deze strategiegame zit boordevol historische context, maar accuraat is het niet. Jij bepaalt het verloop van de geschiedenis! Daarnaast kan je zelfs je eigen scenario's opzetten. Bovendien kan je via een netwerk met wel acht spelers tegelijk spelen. Zo biedt Age of Empires plezier voor elke strateeg!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.