Aces high
Aces high

Aces high

Vanaf:39,99

Aces High is een online vliegspel waarin de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog centraal staan. Spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen in gigantische luchtgevechten en bombardementen. Het vliegspel is online te krijgen, maar de winkelversie kan twee maanden gratis gespeeld worden.


EAN
8718144471014
Merk
Iceberg interactive
Model
ACES HIGH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Aces High is een online vliegspel waarin de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog centraal staan. Spelers kunnen het online tegen elkaar opnemen in gigantische luchtgevechten en bombardementen.

Het vliegspel is online te krijgen, maar de winkelversie kan twee maanden gratis gespeeld worden. Daarnaast bevat de winkel versie enkele extra's. Gamers moeten maandelijks betalen om het online vliegspel te kunnen spelen.

Het multiplayer online spektakel biedt diverse manieren om online tegen elkaar spelen. Aces High draait dan wel om vliegen, maar het is ook mogelijk op de grond of op het water te vechten. Elk schip, vliegtuig of tank die je ziet in de game wordt bestuurd door een gamer.

Zoals gezegd zijn de veldslagen in Aces High gebaseerd op echte momenten en voertuigen uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Daarnaast kunnen spelers hun eigen voertuigen bewerken met nieuwe schutkleuren.

Aces High draait om aanvallen op voertuigen, het beschermen van een vloot en het bombarderen van vijandelijke doelen. Historische scenario's met beroemde veldslagen komen voorbij tijdens jouw strijd om het luchtruim!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.