A girl in the city
A girl in the city

A girl in the city

Vanaf:5,50

A Girl in the City is een zoek-en-vind-spel voor de pc. Door met de muis de interactieve omgevingen te doorzoeken, vind je objecten die je nodig hebt tijdens het oplossen van de puzzels. A Girl in the City neemt je mee op een avontuur waarin Laura het helemaal wil gaan maken in de grote stad. Laura


EAN
8716051048343
Merk
Media sales & licensing
Model
A GIRL IN THE CITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
A Girl in the City is een zoek-en-vind-spel voor de pc. Door met de muis de interactieve omgevingen te doorzoeken, vind je objecten die je nodig hebt tijdens het oplossen van de puzzels. A Girl in the City neemt je mee op een avontuur waarin Laura het helemaal wil gaan maken in de grote stad.

Laura is net afgestudeerd aan de hogeschool. Ze is journaliste. Met haar diploma op zak verlaat ze haar ouderlijk huis op het platteland om het helemaal te gaan maken in de grote stad. Waar liggen de kansen nou echt voor het opraken? Juist! In the Big Apple, New York City!

Laura gaat aan de slag als freelancer voor een vrouwenmagazine. De weg is lang en zit vol gevaren. Het is aan jou om Laura naar de top te helpen.

A Girl in the City is een game dat draait om het opzoeken van verborgen objecten. Door de juiste objecten te vinden, kunnen puzzels opgelost worden en zal je langzaam maar zeker Laura helpen haar dromen waar te maken in de Big Apple, New York City!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.