7 wonders: magical mystery tour
7 wonders: magical mystery tour

7 wonders: magical mystery tour

Vanaf:15,50

Bouw de beroemdste mythische bouwwerken uit de geschiedenis in het gloednieuwe 7 Wonders: Magical Mystery Tour, een spectaculair en avontuurlijk 3 op een rij spel!Pak nog één keer je hamer en beitel en vertrek naar verre oorden om een paar van de meest unieke bouwwerken uit de geschiedenis op te b


EAN
8715181993165
Merk
Denda
Model
7 WONDERS: MAGICAL MYSTERY TOUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Bouw de beroemdste mythische bouwwerken uit de geschiedenis in het gloednieuwe 7 Wonders: Magical Mystery Tour, een spectaculair en avontuurlijk 3 op een rij spel!


Pak nog één keer je hamer en beitel en vertrek naar verre oorden om een paar van de meest unieke bouwwerken uit de geschiedenis op te bouwen. Samen met een team meesterbouwers werk je aan de tempels en kastelen van bijvoorbeeld Camelot, El Dorado, Atlantis en Shangri-La.

Verplaats en wissel kleurrijke stenen om rijen van drie te maken, en verzamel vervolgens de bouwstenen van deze prachtige locaties in de vele uitdagende levels. Maak grotere combinaties om handige power-ups vrij te spelen, verzamel speciale stukken om leuke mini-games te spelen en verfraai je magische locaties met prachtige voorwerpen!

Meer over het spel:


Speel het spel op 7 magische locaties; Camelot, El Dorado, Atlantis, Bimini Fontein van de Eeuwige Jeugd, Trapalanda, Shangri-La, Walhalla

Extra achtste wereldwonder om vrij te spelen!

Breid je 'crew' uit met alle meesterkunstenaars

Nederlandstalig spel

SYSTEEMEISEN  • Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7

  • Processor: 800 MHz

  • Geheugen: 256 MB RAM

  • DirectX: versie 9.0

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.