18 wheels of steel convoy
18 wheels of steel convoy

18 wheels of steel convoy

Vanaf:11,79

Altijd al vrachtwagenchauffeur willen zijn? 18 Wheels Of Steel: Convoy neemt je mee in de wereld van de truckers. Aan jou de taak om ladingen snel en zorgvuldig te transporteren! In 18 Wheels Of Steel: Convoy vervoer je kleine diamanten tot aan zware oliepijpen over levensgevaarlijke soorten terrei


EAN
7350002939048
Merk
Valuesoft
Model
18 WHEELS OF STEEL CONVOY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Altijd al vrachtwagenchauffeur willen zijn? 18 Wheels Of Steel: Convoy neemt je mee in de wereld van de truckers. Aan jou de taak om ladingen snel en zorgvuldig te transporteren!

In 18 Wheels Of Steel: Convoy vervoer je kleine diamanten tot aan zware oliepijpen over levensgevaarlijke soorten terrein in Amerika. Je bestuurt één van de 35 beschikbare vrachtwagens met 47 verschillende aanhangers. Voel de kracht en adrenaline van een enorme vrachtwagen, terwijl je vol gas richting je bestemming gaat!

Het leven van een trucker is niet zonder gevaar. In 18 Wheels Of Steel: Convoy betekent een stuurfout het verschil tussen leven en dood. Daarnaast moet je goed je benzinemeter in de gaten houden, de trucks onderhouden en natuurlijk je ladingen op tijd afleveren. Kun jij de race tegen de tijd aan?

Stap achter het stuur van een grote Amerikaanse vrachtwagen en lever allerlei gevaarlijke goederen af in 18 Wheels Of Steel: Convoy!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.