Your shape: fitness evolved 2013
Your shape: fitness evolved 2013

Your shape: fitness evolved 2013

Vanaf:9,72

Your Shape Fitness Evolved 2013 is een fantastisch fitness product dat je helpt om jouw doelen te bepalen en te behalen op een leuke en motiverende manier. Ontmoet je vrienden online om het tegen elkaar op te nemen en samen te werken naar jullie doelen.Belangrijkste KenmerkenDe volle mep. Met 125 ve


EAN
3307215654781
Merk
Ubisoft
Model
YOUR SHAPE: FITNESS EVOLVED 2013

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Your Shape Fitness Evolved 2013 is een fantastisch fitness product dat je helpt om jouw doelen te bepalen en te behalen op een leuke en motiverende manier. Ontmoet je vrienden online om het tegen elkaar op te nemen en samen te werken naar jullie doelen.

Belangrijkste Kenmerken  • De volle mep. Met 125 verschillende workouts en 215 oefeningen bevat Your Shape Fitness Evolved 2013 een gigantisch aanbod aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar krachttraining, cardio, stretchen of relaxen, wij hebben precies wat je wilt.

  • Jouw Personal Trainer. Stel een persoonlijk fitnessprogramma samen voor de komende vier weken. Het programma is aangepast op jouw huidige fitnessniveau en voorkeuren. Zet je persoonlijke doelen en sportfrequency. Word fit en blijf gemotiveerd met een stijgende moeilijkheidsgraad en Dagelijkse Taken.

  • Raak verbonden. Your Shape Fitness Evolved 2013 zit vol met nieuwe online functies. Met nieuwsberichten, online uitdagingen, ranglijsten, achievements en vrienden competities, zet Your Shape de nieuwe standaard in het Nintendo-universum en maakt optimaal gebruik van de unieke mogelijkheden van de Wii U.

  • Sluit je aan bij de Calorie Fighter community. Ga naar de Your Shape Center website en sluit je aan bij de Your Shape community. Hier kan je jouw statistieken en status altijd en overal bekijken, of meedoen met community evenementen en wereldwijde uitdagingen.

  • Technologie. Your Shape Fitness Evolved 2013 gaat verder in de lijn van de franchise door de beste workout technologie te bieden. Inclusief voortgangsregistratie, motiverende online functies, HD graphics en prachtig vormgegeven virtuele coaches.

  • In vorm raken gaat niet alleen om oefeningen. Your Shape Fitness Evolved 2013 bevat een gigantische database met meer dan 150 recepten voor iedere gelegenheid. Hierdoor kan je altijd goed, maar ook gezond eten.

  • Dans Modus. Verbrand calorieën terwijl je danst op opzwepende muziek. Ondersteund met populaire muzieknummers helpt de dans modus je met veel plezier in vorm.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.