Wii party u
Wii party u

Wii party u

Vanaf:59,62

Wii Party U is een nieuw partyspel dat de beste mogelijkheden van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening gebruikt. Denk hierbij aan oude vertrouwde dobbelsteenspellen, naast spellen die speciaal zijn ontworpen voor de Wii U GamePad en ongeveer tachtig nieuwe, spannende mingames om van te genieten


EAN
0045496332808
Merk
Nintendo
Model
WII PARTY U

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wii Party U is een nieuw partyspel dat de beste mogelijkheden van de Wii U GamePad en Wii-afstandsbediening gebruikt. Denk hierbij aan oude vertrouwde dobbelsteenspellen, naast spellen die speciaal zijn ontworpen voor de Wii U GamePad en ongeveer tachtig nieuwe, spannende mingames om van te genieten!

In Wii Party U komen verschillende bordspellen voorbij, elk met zijn eigen minigames. Al deze minigames zijn met meerdere spelers te spelen. Hierbij wordt je reactievermogen getest, maar ook verschillende vaardigheden als richten en inzicht, spelen een rol. Dit zou geen Mario Party-spel zou als geluk geen rol zou spelen.

Met al deze nieuwe spellen op de Wii U GamePad, is Wii Party U de ultieme gangmaker op elk feestje, voor feestgangers van alle leeftijden en speelvaardigheden. Spelers strijden om sterren. Soms is het iedereen voor zich, en op een ander moment is het met de groep tegen een of juist twee tegen twee. Mario Party biedt altijd ontzettend veel plezier en dat is met deze HD-versie voor de Wii U niet veel anders!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.