The wonderful 101
The wonderful 101

The wonderful 101

Vanaf:37,50

The Wonderful 101 is een actiegame van de makers van Bayonetta en Madworld. Spelers spelen de rol van Wonder-Red, de leider van een groep superhelden. Individueel maken ze geen kans tegen de indringers uit de ruimte, maar door samen te werken, kunnen ze onder andere veranderen in een vuist of een zw


EAN
0045496332105
Merk
Nintendo
Model
THE WONDERFUL 101

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Wonderful 101 is een actiegame van de makers van Bayonetta en Madworld. Spelers spelen de rol van Wonder-Red, de leider van een groep superhelden. Individueel maken ze geen kans tegen de indringers uit de ruimte, maar door samen te werken, kunnen ze onder andere veranderen in een vuist of een zwaard en krachtige aanvallen op hun vijanden loslaten.

Rekruteer een leger superhelden en verdedig onze planeet tegen een buitenaardse invasie in The Wonderful 101 op Wii U! In dit actiespel bestuur je Wonder-Red, verander je 100 wanhopige burgers in machtige helden en voer je ze aan als held nummer 101. Overweldig je buitenaardse vijanden met kracht in getale - hoe meer helden zich in je leger bevinden, hoe sterker je aanvallen zullen worden!

Belaag de buitenaardse aanvallers met snelle slagen om je batterijen op te laden en activeer dan je Unite Morph-krachten door een vorm op het Wii U GamePad over te trekken of de rechterstick te bewegen. Verenig je heldhaftige volgelingen en smelt samen in krachtige vormen als een zwaard en een pistool om vijanden mee te bestrijden of een pudding om je tegen aanvallen te verdedigen. Verander je leger in een enorme vuist, ladder of hangglider om puzzels op te lossen en door van actie vergeven omgevingen te reizen.

Rekruteer ongebruikelijke helden als Bonsai Man, Vending Machine Man en Toilet Bowl Man en combineer hun krachten om de invasie het hoofd te bieden. Rekruteer meer helden en teken grote vormen voor nog sterkere Unite Morphs! Ook kun je O-Parts verzamelen om nieuwe vaardigheden en nieuwe Unite Morphs te kopen.

Het spel bevat een meerspelerstand voor tot vijf spelers en laat de actie zich op nog grotere schaal afspelen. Elke speler kan zijn eigen heldenteam samenstellen en zich in de strijd storten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.