Tank tank tank
Tank tank tank

Tank tank tank

Vanaf:149,98

Tank! Tank! Tank! Is een combinatie van een shooter met een race game en brengt eindeloze mogelijkheden qua gameplay. Zo zijn er diverse modi en is er ook mogelijkheid tot coöperatieve gameplay. Versus De versus modus is verdeeld over twee onderdelen: een Free For All en een Team modus. De Free f


EAN
3391891967686
Merk
Namco bandai
Model
TANK TANK TANK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tank! Tank! Tank! Is een combinatie van een shooter met een race game en brengt eindeloze mogelijkheden qua gameplay. Zo zijn er diverse modi en is er ook mogelijkheid tot coöperatieve gameplay.

Versus


De versus modus is verdeeld over twee onderdelen: een Free For All en een Team modus.

De Free for All modus is een Battle Royale waarin alle spelers het tegen elkaar opnemen. Je kan met maximaal 4 spelers ten strijde trekken op diverse battlefields.

In de Team modus kies je een kleur (blauw of rood) en ga je het slagveld op om het als teams tegen elkaar op te nemen.

Coöperatief


Sla de handen ineen om gigantische monsters te verslaan, versla de Red Dragon, ga het gevecht aan met grote en kleine monsters in deze coöperatieve modus. Door de vernietigbare omgevingen is elke spelletje altijd weer uniek.

NamCam


De ervaring van Tank! Tank! Tank! wordt nog rijker, wanneer je een foto maakt met de NamCam en deze als avatar gebruikt op je tank.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.