Splatoon
Splatoon

Splatoon

Vanaf:36,00

Spetterende fun! De gloednieuwe IP Splatoon is een kleurrijke en chaotische actie shooter. Bespat vijanden en ruimtes met verf om je territorium af te bakenen als inkt spuwende, inktvisachtige wezens genaamd Inklings. KenmerkenDrie soorten wapens; basiswapens, secondaire wapens en speciale wapens k


EAN
2750028879178
Merk
Nintendo
Model
SPLATOON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spetterende fun!
De gloednieuwe IP Splatoon is een kleurrijke en chaotische actie shooter. Bespat vijanden en ruimtes met verf om je territorium af te bakenen als inkt spuwende, inktvisachtige wezens genaamd Inklings.

Kenmerken
  • Drie soorten wapens; basiswapens, secondaire wapens en speciale wapens kies welke het beste bij je strategie passen en ga voor de overwinning!

  • Pas je uitrusting aan om je eigen stijl en strategie te kiezen. Met elk gevecht kun je geld verdienen en shoppen in de wapenwinkel, hoedenwinkel, kledingzaak en schoenenwinkel. Elk stuk uitrusting heeft effect op je verdediging en snelheid.

  • Speel tegen spelers over de hele wereld. Ontmoet en communiceer met andere Inklings op een centraal plein waar de spelers beginnen bij opstarten van de game.

  • Duik online en strijd in vier tegen vier gevechten of speel in de één speler stand.

  • Verander in een inktvis om sneller te bewegen en jouw inkt voorraad aan te vullen. De gyroscoop van de Wii U GamePad laat je beter richten en om je heen kijken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.