Sonic lost world
Sonic lost world

Sonic lost world

Vanaf:42,82

Sonic Lost World is een avonturengame rond gameheld Sonic the Hedgehog. In Sonic Lost World krijgt Sonic het moeilijker dan ooit als hij moet strijden tegen niet ייn maar zes dodelijke vijanden. Snelheid, puzzels, vijanden en flink wat sprongen maken van Lost World een uitdagend spel voor jou en o


EAN
0045496332495
Merk
Sega
Model
SONIC LOST WORLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sonic Lost World is een avonturengame rond gameheld Sonic the Hedgehog. In Sonic Lost World krijgt Sonic het moeilijker dan ooit als hij moet strijden tegen niet ייn maar zes dodelijke vijanden. Snelheid, puzzels, vijanden en flink wat sprongen maken van Lost World een uitdagend spel voor jou en oud!

Dr. Eggman wil de krachten gebruiken van zes levensgevaarlijke wezens, die de Deadly Six worden genoemd. Maar als de Deadly Six in opstand komen tegen hun meester, moet Sonic met zijn aartsvijand samenwerken om deze nieuwe vijanden de kop in te drukken. Met zijn nieuwe parcourmoves en verbeterde Colour Powers racet Sonic sneller dan ooit over dynamisch veranderende ondergronden. Maar is hij snel genoeg om de Deadly Six te verslaan?

Naast het avontuur voor een enkele speler, biedt Sonic Lost World voor Wii U diverse competitieve meerspelerstanden. De twee versies bevatten ook unieke mogelijkheden die de functies van beide systemen optimaal benutten. In de versie voor Wii U kunnen spelers exclusieve Colour Powers gebruiken, die ze activeren door de Wii U GamePad te kantelen, ermee te richten of het touchscreen te gebruiken. Deze versie biedt ook een tweespelerstand en de mogelijkheid om het complete spel op enkel de Wii U GamePad te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.