Sniper elite: v2
Sniper elite: v2

Sniper elite: v2

Vanaf:25,00

Als sluipschutter is het jouw taak te voorkomen dat de Russen Duitse geheimen over nucleaire energie in handen krijgen. Sniper Elite is een schietspel, gespeeld vanuit de derdepersoon. De game vergt veel sluipwerk en geduld.Spelers spelen als Karl Fairburne. In april 1945 proberen de Russen de gehei


EAN
8023171032238
Merk
505 games
Model
SNIPER ELITE: V2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Als sluipschutter is het jouw taak te voorkomen dat de Russen Duitse geheimen over nucleaire energie in handen krijgen. Sniper Elite is een schietspel, gespeeld vanuit de derdepersoon. De game vergt veel sluipwerk en geduld.

Spelers spelen als Karl Fairburne. In april 1945 proberen de Russen de geheimen van de Duitsers over nucleaire energie te pakken te krijgen. Karl is een echte Berlijner. Sluipend door de stad weet hij elke steeg te vinden. Hij zit midden in een machtsstrijd van het Duitse verzet, de Sovjets en Nazi's. Karl moet onder andere Martin Bormann vermoorden. Andere personages ziet fictief, met uitzondering van generaal Patton die de opdrachten gaf aan Fairburne.

In het scherm wordt altijd gemeld hoe goed jij precies verborgen bent. Je kledingstijl, manier van lopen en het geluid dat je maakt worden hierbij berekend. Natuurlijk gebruikt Fairburne wapens uit de Tweede Wereldoorlog. Het is belangrijk rekening te houden met diverse factoren. Wanneer je aanlegt voor een lange afstandsschot, is het belangrijk de windkracht in acht te nemen. Voer je een perfect schot uit van een lange afstand, dan beweegt de camera op spectaculaire wijze mee.

Voorkom dat de Russen de kennis over de atoombom in handen krijgen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.