Mario  sonic: sochi 2014 olympische winterspelen
Mario  sonic: sochi 2014 olympische winterspelen

Mario sonic: sochi 2014 olympische winterspelen

Vanaf:29,99

Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games is het vierde deel in de poplaire sportreeks voor Nintendo-spelcomputers. Deze versie wordt op maat gemaakt voor de Wii U. Voor de besturing van verschillende sporten, waaronder bobsleeën en snowboarden, moet gebruikgemaakt worden van de Wii-afst


EAN
0045496332600
Merk
Nintendo
Model
MARIO SONIC: SOCHI 2014 OLYMPISCHE WINTERSPELEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games is het vierde deel in de poplaire sportreeks voor Nintendo-spelcomputers. Deze versie wordt op maat gemaakt voor de Wii U. Voor de besturing van verschillende sporten, waaronder bobsleeën en snowboarden, moet gebruikgemaakt worden van de Wii-afstandsbediening en de Wii U Gamepad.

Zo zullen spelers tijdens de biatlon zowel gebruikmaken van de Wii-afstandsbediening om te skiën, terwijl de gamepad gebruikt wordt voor de momenten waarop je moet schieten. Daarnaast kan er ook weer geschaatst worden.

Net als in de vorige spellen in de reeks komen in Mario & Sonic at the Sochi 2014 Olympic Winter Games verschillende gamepersonages voor. Uiteraard zijn Super Mario en Sonic the Hedgehog van de partij, maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld de kwade Bowser, de vrolijke Prinses Peach en andere personages doen mee!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.