Just dance 4
Just dance 4

Just dance 4

Vanaf:13,99

LET OP: Dit spel is niet speelbaar op de normale Nintendo Wii!De bekendste dansgame is terug met Just Dance 4. Dit spel brengt dansen en feesten naar een geheel nieuw niveau met meer dan veertig superhits en de tofste dansjes. Dit is jouw ticket voor de beste muziek van artiesten als Flo Rida en Mar


EAN
3307215654477
Merk
Ubisoft
Model
JUST DANCE 4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
LET OP: Dit spel is niet speelbaar op de normale Nintendo Wii!
De bekendste dansgame is terug met Just Dance 4. Dit spel brengt dansen en feesten naar een geheel nieuw niveau met meer dan veertig superhits en de tofste dansjes. Dit is jouw ticket voor de beste muziek van artiesten als Flo Rida en Maroon 5! Dit spel vereist Kinect om gespeeld te worden. Kinect is los verkrijgbaar.

Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, want Just Dance 4 laat jou samen of tegen elkaar dansen. De Battle modus is geheel nieuw, terwijl de Just Sweat modus een goede workout biedt. Alles wat jij al wist van Just Dance is nu nog beter geworden.

In de Battle Modus moet jij in het zes rondes opnemen tegen je vrienden. Steeds weer krijg je nieuwe dansjes voorgeschoteld waarna jij wellicht de grote danskampioen van jouw vrienden bent. Ondertussne is de Bring Your Crew modus heel leuk voor groepsdansjes met vier spelers.

Wanneer jij Just Dance 4 genoeg speelt, speel je vanzelf nieuwe choreografieën vrij die je natuurlijk ook kunt uitproberen. De Dance Quest modus biedt jou ondertussen verschillende missies die je uit kunt voeren op de maat van de muziek.

In Just Dance 4 vind je onder meer de volgende nummers:  • Nicki Minaj - Super Bass

  • Flo Rida - Good Feeling

  • Maroon 5 ft Christina Aguilera - Moves Like Jagger

  • Pink - So What

  • Berry White - You're The First, The Last, My Everything

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.