Hyrule warriors
Hyrule warriors

Hyrule warriors

Vanaf:28,00

Kruip in de huid van Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda, en maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduc


EAN
0045496333539
Merk
Nintendo
Model
HYRULE WARRIORS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kruip in de huid van Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda, en maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduchte vijanden uit de Zelda-reeks tegen. Denk na over je tactiek en voltooi missies zo efficiënt mogelijk om Hyrule te redden!

Het evenwicht van de Triforce is verstoord, en Hyrule wordt opnieuw verscheurd door een duistere macht, die dit keer onder leiding staat van de duistere tovenares Cia. De legendarische held Link moet slag leveren met massa's vijanden en prinses Zelda zien te vinden.

Naarmate je verderkomt in het verhaal, speel je nieuwe speelbare personages vrij met unieke aanvallen en wapens. Verzamel Rupees en andere handige voorwerpen om de wapens en bonussen van je krijgers te versterken. Gebruik dan je verpletterende aanvallen en combo's om de ene golf Bokoblins na de andere te weg te vagen. Dit keer moet je je handen vuilmaken om Hyrule te redden.

  • Speel met populaire personages als Link en, voor het eerst in de reeks, Impa!

  • Neem het op tegen de sterkste vijanden uit The Legend of Zelda op talloze locaties in Hyrule.

  • Laat je vijanden in het stof bijten met overdonderende, efficiënte aanvallen, en intense combo's.

  • Denk na over je tactiek om missies op de meest efficiënte wijze te voltooien.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.