Gameparty champions
Gameparty champions

Gameparty champions

Vanaf:14,99

Game Party Champions is de vijfde en nieuwste aflevering van de succesvolle Game Party franchise en exclusief beschikbaar voor de Wii U. De leuke pick-up and play stijl van de game zal ervaren en nieuwe spelers aanspreken. Door gebruik te maken van de innovatieve nieuwe GamePad kunnen spelers arcade


EAN
5051888100615
Merk
Warner bros. interactive
Model
GAMEPARTY CHAMPIONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Game Party Champions is de vijfde en nieuwste aflevering van de succesvolle Game Party franchise en exclusief beschikbaar voor de Wii U. De leuke pick-up and play stijl van de game zal ervaren en nieuwe spelers aanspreken. Door gebruik te maken van de innovatieve nieuwe GamePad kunnen spelers arcade-, sport- en partygames in totaal nieuwe opzichten beleven.

Kenmerken:  • Acht klassieke Games: Spelers kunnen genieten van arcade-, sport- en partygames als: Ping Pong en Skill Ball, maar ook van modern favorieten als Table Hockey en Hoop Shoot.

  • Nieuwste Technologie: Door de innovatieve gamepad van de Wii U te kantelen, draaien en aan te raken kunnen spelers nog meer plezier en dynamische gameplay verwachten.

  • Meerdere Game Modes: Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende game modes.

  • Quick Play: Kies elk spel en begin met spelen met deze instant action mode.

  • Story Mode: Versla al je tegenstanders en vorder door het spel om de ultieme confrontatie in het World Chamionship Stadion te bereiken.

  • Party Mode: Fleur de woonkamer op door om de beurt te spelen op de Gamepad terwijl de andere Wii Remotes gebruiken om het je zo lasting mogelijk te maken.

  • Rijke HD Graphics: De game bevat oogverblindende High Defintion graphics, uniek voor een Nintendo platform.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.