Game  wario
Game  wario

Game wario

Vanaf:28,61

Games & Wario:Wario en zijn vrienden uit Diamond City zijn terug met een verzameling gloednieuwe spellen die de veelzijdigheid en unieke mogelijkheden van de Wii U demonstreren. Meerdere spelers, van twee tot vijf, kunnen het om beurten tegen elkaar opnemen in spellen met het eccentrieke karakter va


EAN
0045496331795
Merk
Nintendo
Model
GAME WARIO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Games & Wario:
Wario en zijn vrienden uit Diamond City zijn terug met een verzameling gloednieuwe spellen die de veelzijdigheid en unieke mogelijkheden van de Wii U demonstreren. Meerdere spelers, van twee tot vijf, kunnen het om beurten tegen elkaar opnemen in spellen met het eccentrieke karakter van de WarioWare-serie.
In de stand voor een enkele speler, zijn er twaalf spellen die je GamePad in verschillende voorwerpen veranderen voor gevarieerde uitdagingen: gebruik hem als een camera, een boog die pijlen op tv-doelen vuurt, of als een manier om een skiër naar de disco te sturen – en nog veel meer!
Je kunt ook een gokje wagen bij CHICK-N-WIN, een kipvormig apparaat waar capsules met daarin verrassende speelgoedjes uit komen. Er zijn meer dan 200 maffe en wonderlijke speelgoedjes om te verzamelen en mee te spelen, elk ervan demonstreert iets grappigs of aparts dat je met je GamePad kunt doen.
Game & Wario introduceert ook een nieuwe manier om met andere spelers op Wii U te spelen; door alleen de GamePad te gebruiken kun je de fun delen met vrienden of familie in vier verschillende meerspelerspellen!
De diverse spellen in Game & Wario gebruiken de GamePad op unieke en verrassende manieren.

Hier zijn een aantal van de maffe belevenissen die je in het spel te wachten staan:

ARROW
Voer een ware neuzenoorlog in dit spel voor een speler. Hanteer een boog in de vorm van een snor en schiet pijlen met neuspunten af om een veld kostbare aardbeien te beschermen tegen een aanval van robots. Gebruik het touchscreen om een pijl terug te trekken, richt met de bewegingssensoren van de GamePad en laat hem wegvliegen! Als de aanstormende golf vijanden langs je verdediging komt en de GamePad bestormt, tik je op het touchscreen om te voorkomen dat ze je aardbeien stelen.

SKI
Houd de GamePad verticaal en kantel hem naar links en rechts om een skiër een glipperige helling af te laten dalen in dit spel voor een speler. Gebruik het vogelvluchtperspectief op het ingebouwde scherm van de GamePad om te skiën in stijl, terwijl toeschouwers je heftige bewegingen op het grote scherm volgen.

CAMERA
In dit spel voor een spelers zijn er boeven op pad en is het aan jou om hen op heterdaad te betrappen! Op het grote scherm zie je de complete scène, terwijl de Wii U GamePad dienst doet als fotolens: houd hem voor de tv en hij wordt je zoeker. Krijg je doelwit in de kijker voor de perfecte foto!

FRUIT
Tot vijf spelers kunnen om beurten deelnemen aan dit competitieve spel voor meerdere spelers. Een speler gebruikt de GamePad voor het identificeren van een dief die vier appels probeert te stelen, als onderdeel van een menigte van figuren die er hetzelfde uitzien. Vier andere spelers kunnen naar het grote scherm kijken en moeten hun verstand gebruiken en via subtiele aanwijzingen erachter komen wie de dief is. Tussen deze speler bestaat er echter ook competitie: zullen ze samenwerken om de beloning te delen of elkaar proberen te misleiden en alles voor zichzelf te houden?

- Speel 16 wilde en maffe spellen die door Wario en zijn vrienden zijn gemaakt!
- Speel alleen of in groep van tot vijf spelers, zonder dat je extra controllers nodig hebt!
- Ruil tokens in voor unieke prijzen met de CHICK-N-WIN-machine!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.