Funky barn
Funky barn

Funky barn

Vanaf:82,45

Funky BarnZet je strooien hoed op, trek je smerigste overal aan en pak je Wii U gamepad. Het is tijd om je handen smerig te maken! Leef jezelf uit op je eigen stukje land en ga de uitdaging aan om een prachtige boerderij op te bouwen, met allerlei dieren, gewassen, bomen en nog veel meer… Ontwikke


EAN
8023171031859
Merk
Easy interactive
Model
FUNKY BARN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Funky Barn


Zet je strooien hoed op, trek je smerigste overal aan en pak je Wii U gamepad. Het is tijd om je handen smerig te maken! Leef jezelf uit op je eigen stukje land en ga de uitdaging aan om een prachtige boerderij op te bouwen, met allerlei dieren, gewassen, bomen en nog veel meer… Ontwikkel het daarna in de meest gekke en bizarre boerderij die je maar kunt bedenken. Vol met de meest gekke constructies en merkwaardige gadgets die jij en je dieren ooit hebben gezien! Dit is geen normale boerderij, dit is jouw boerderij, en het is een boerderij zoals je nog nooit hebt gezien! Gebruik de Wii U gamepad op een volledig nieuwe manier! Druk, schud, draai of gebruik je stem om je boerderij aan te sturen. Of doe ouderwets en gebruik de knoppen en gamepad.

Maak contact met je dieren


Je dieren zijn, zonder twijfel, de sterren van deze eigenzinnige en bizarre boerderij simulatie. Elk dier is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid. Neem de tijd om ze allemaal wat aandacht te geven. Blije dieren zijn productieve dieren en leveren het meest geld op.

De ultime Sandbox game


Funky Barn geeft je alle tools en mogelijkheden om je precies de boerderij te bouwen zoals jij wilt!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.